Despre noi

Preţuind un om, schimbăm o lume.
Preţuind fiecare om, creăm o lume.

 

Viziune:

Noi credem că valorificând potenţialul pe care-l deţine fiecare fiinţă umană în parte, duce la îmbogăţirea lumii în care trăim. Prin serviciile oferite, generăm o schimbare atât în vieţile clienţilor noştri, cât şi în vieţile persoanelor din jurul lor (familie, prieteni, colegi, etc) şi deci în întreg sistemul din care ei fac parte.

Misiune:

Dorim să creăm un spațiu unitar în care specialiștii noștri să vină în întâmpinarea nevoilor întâlnite în mediul social din Cluj-Napoca. Mai concret, ne adresăm problemelor psiho-emoționale sau nevoilor comportamentale care pot apărea în rândul populației atât la nivel de individ cât și la nivel de organizații. Prin programele și serviciile oferite, țintim îmbunătățirea, menținerea și dezvoltarea sănătății mintale (respectiv a stării de bine), deoarece credem că o societate devine sănătoasă prin robustețea indivizilor care o compun.

Valori:

  • Colaborare: ne dorim desfășurarea activității profesionale într-un mediu activ în care spiritul de echipă, cooperarea şi colegialitatea să fie înspre beneficiul clienților noștri.
  • Corectitudine: ne propunem, în cabinet, adoptarea unei atitudini care să reflecte respectul față de demnitatea intrinsecă a oamenilor și față de diferențele referitoare la valorile, deciziile și credințele acestora.
  • Respect: felul în care ne tratăm clienții presupune confidenţialitate, echidistanţă, înțelegere, compasiune și grijă deoarece considerăm că fiecare om este unic și merită a fi tratat ca atare.
  • Auto-depășire: Ne dorim ca din fiecare întâlnire în parte să învăţăm şi fiecare interacţiune să ne ducă un pas mai în faţă. Astfel, vizăm maximizarea potențialului personal atât al angajaților cât și al clienților noştri prin evaluarea realistă a resurselor de care dispun aceștia, căutarea și crearea unor contexte sau oportunități în care să se investească aceste resurse dar și înlăturarea barierelor care pot împiedica progresul.

 

 MEMBRII ECHIPEI

Iustin Paşcalău                    
Psiholog Coordonator

 0745 548 324

iustinpascalau@psihologiecluj.ro

Adrian Iuga psihoterapie online
psiholog colaborator asociat

adrianiuga@psihologiecluj.ro

Idora Podariu
psiholog colaborator

Tania Matyasi
psiholog colaborator

Roxana Beldean
psiholog colaborator

Simona Gruian
formator/trainer

Oana Popovici
psiholog colaborator

 

Suntem licenţiaţi în Psihologie la Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca.

Specializarea am obţinut-o urmând cursurile Masteratului de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică şi Psihoterapie respectiv ale Masteratului de Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului şi Dezvoltarea Potenţialului Uman la Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca.
Suntem atestaţi de către Colegiul Psihologilor din România ca psihologi cu drept de liberă practică.
Experienţă profesională: formarea academică este completată de participarea la workshopuri practice susţinute de specialişti de renume din ţară şi străinatate. Nu în ultimul rând, şi poate cel mai important, este experienţa noastră cu categorii variate de clienţi şi pacienţi, câştigată atât la cabinet cât şi în numeroase spitale şi fundaţii din Cluj.
Share