Aptitudini Sociale

images-posibila

Multă lume se plânge că în zilele noastre nivelul de relaționare cu oamenii din jur a scăzut, că nu pot stabili nici măcar o legătură superficială cu ceilalți și cu atât mai puțin o comunicare profundă sau cu semnificație. Despre legarea prieteniilor la vârsta adultă ce să mai vorbim… Pare o misiune imposibilă!

 

Pentru unii oameni, comunicarea și relaționarea cu cei din jur sunt abilități înnăscute. Pentru toți ceilalți… sunt aptitudini care pot fi învățate și dezvoltate.

 

În cursul de Aptitudini Sociale, susținut în cadrul proiectului Școala de Bune Maniere alături de partenerii noștri de la ATDIS ne propunem să dezvoltăm tocmai aceste caracteristici care să ne ajute în procesul de comunicare sau în modul de relaționare cu cei din jur, indiferent de context sau de abilitățile celorlalți. (Click pentru înscriere)

Printre altele, în cadrul cursului vei afla:

  • de ce e greu să începi o discuție
  • cum să începi o conversație și cum să o continui
  • cum să treci peste blocajele din comunicare
  • ce e nevoie să faci pentru a comunica eficient cu oamenii din jurul tău
  • cum să folosești limbajul corporal în avantajul tău, în funcție de context
  • ce înseamnă să arăți deschidere către ceilalți
  • cum să formezi conexiuni sociale
  • cum să menții legăturile formate
  • vei afla multe alte lucruri despre tine

Vom învăța cum să comunicăm, să relaționăm și să conversăm cu persoanele din jur și care sunt piedicile și prerechizitele necesare conversației.

Pe scurt, abordăm modurile de inițiere a unei discuții, cum facem small talk, cum îl transformăm în conversație și cum ghidăm relaționarea spre o prietenie.

Cursul este format din 6 module distincte, aranjate progresiv și cât mai practic cu putință, îmbinând teoria, exemplele și practica. La finalul lui, nu ne mulțumim cu o strângere de mână sau cu acordarea unei diplome de participare, ci vă propunem ca în continuarea cursului să ne implicăm activ în modul în care aplicați cunoștințele dobândite.

Organizare:  

6 workshop-uri

Durată workshop: 2 ore

Frecvență: 1 workshop/săptămână

Tarif de participare: 40 lei/workshop

Locația va fi comunicată participanților, pe mail.

Următorul curs va începe din 18 ianuarie 2017, la Cluj-Napoca.

Pentru alte detalii despre curs click aici – ATDIS 

Pentru înregistrare, completați Formularul de înscriere.

Share