Inteligență Emoțională

Curs Inteligenţă Emoţională

Reactivitatea emoţională este o componentă foarte importantă a dezvoltării personale. Dacă reuşim să conştientizăm ce simţim, cum simţim sau când anume apar emoţiile, devenim mult mai confortabili cu noi înşine şi chiar mai stăpâni pe viaţa noastră.

Unii vor să-și dezvolte aptitudinile de Inteligență Emoțională pentru a-i manipula pe alții. Pe toți ceilalți însă, Inteligența Emoțională îi ajută să nu se lase manipulați, presați sau șantajați emoțional. Este o formă de a atinge echilibrul.

 

Trainingul de Inteligenţă Emoţională prezentat în colaborare cu partenerii noştri de la Training One se adresează persoanelor care vor să îşi dezvolte competenţele personale în primul rând, iar apoi, pe baza lor să îşi dezvolte în mod armonios şi competenţele profesionale.

Ce subiecte vom aborda?

  1. Autocunoaşterea – ce simţim noi
  2. Când apar emoţiile şi ce facem cu ele?
  3. Cum reacţionează emoţional ceilalţi oameni
  4. Cum să relaţionăm eficient cu ceilalţi
  5. Blocajele emoţionale – cum ieșim din ele
  6. Moduri de a gestiona corect emoţiile în funcţie de situaţie

Cursul de Inteligenţă Emoţională oferă posibilitatea celor interesați, să înţeleagă în profunzime ce se întâmplă cu ei la nivel emoţional. Vom învăţa cum să gestionăm emoţiile într-o manieră utilă, constructivă, astfel încât să ştim cum să ieşim rapid din blocaje, pentru a ne putea bucura de micile plăceri cotidiene.

Durata cursului: cursul se desfășoară pe durata unei zile, de la ora 09.00 la 17.30.

Taxa de participare: 360 lei / persoană. În ea sunt incluse: participarea la training, materiale, un coffee-break și prânzul.

Pentru mai multe detalii despre curs, ne puteți contacta la adresa de mail contact@psihologiecluj.ro.

 

Următorul curs va avea loc în data de 20 mai 2017

Detalii suplimentare găsiți și la partenerii noștri: Training One – Inteligenţă Emoţională